Cerita Lucu Bahasa Sunda Ngeunah dan Segar Gokil Banget

15 May 2016

Cerita Lucu Bahasa Sunda - Selamat pagi semuanya berikut cerita lucu sunda gokil bikin ngakak terbaru, kata kata lucu bahasa sunda, kumpulan cerita pendek bahasa sunda, kumpulan cerita lucu bahasa sunda 2010, cerita lucu bahasa sunda mp3, cerita lucu bahasa sunda kang ibing, cerita lucu bahasa sunda cangehgar, cerita lucu bahasa sunda singkat, cerita lucu sunda jorang

Adi si udin d tilang.
Polisi : priiiiiitt, tiasa ninggal surat2 na!
ucok : ieu pa.. (ngasongkeun ktp&stnk)
Polisi : SIM na mana?
Ucok : tolong dbantu y pak.!
SIM….salabim jadi apa??
Prok3x…!! (Ngasongken duit 50rebu)
Polisi : pinteeer.. lanjutkaan…
wahahahahaha

ucok:awas d bejakeun siah k laceuk uing…ngageretes na hate bari mabur….

Libur sakola

D Jero kelas bpa guru ker nerangkeun yen engke d Poe kiamat sakabeh Alam dunya bakal ancur,gunung2 bkal runtuh,eusi laut bakal tmplok ‘kabeh Alam dunya bkal rata,langit bkal runtuh,jeung matahari bkal Dina luhureun sirah.ku saking panas na engke,jelema ge bkal guyang Dina cai kesang na sorangan.aya nu smet tuur,semet cangkeng,bhkan aya nu nepika nutupan sakabeh awak na.ceuk pa guru msih ttep nerangkeun d hareupn muridna.

Si udin:pa mren kmha mun kbeh ancur mah,mren mal aya nu hirup?
Pa guru:nya moal atuh da ngarana ge Poe kiamat
Udin:guru ge moal aya?
Pa guru:moal ulah waka guru ajengan ge moal aya ke Poe kiamat mah.(ngjwab bari semu kehel)
Udin:ari murid?
Pa guru:moal aya!(jwb pa guru kehel)
Udin:terus meren sakola bkal d liburkeun?
Pa guru;nya he’eh atuh koplok,sha nu rek ngajar Na ar guruna maraot kabeh mah?!(jawab pa guru mangkin kehel)
Kabeh murid ngajawb:horeee!!!
TAMAT.

Kejutan Udin Gembol
Udin meuli imah gedong nu agreng, kulantaran hayang mere kejutan ka pamajikan na, harita panon Icih di tutupan ku samping di bawa ka imah anyar.

Icih : “rek dibawa kamana kang Icih teh make ditutupan sagala??” (heran)
Udin : “pokonamah turutan we akang rek bikin kejutan keur nyai..(ngajelaskeun). Taaah geus rek nepi nyi ( bari mawa Icih ka ruang tengah)”
Icih : ” kekee Icih hayang nginum kang..(api-api ngarah salakina nyokot cai)”
Udin : “nya geus ke akang nyokot cai heula nya, tapi omat tutup panon tong waka di buka sa’acan aya parentah ti akang nyaa??”
padahal Icih hayang hitut titadi barang Udin nyokot cai..
preeet..prepet..prepeeet..aaahh lega dunya karasana ceuk Icih (nyekelan beuteung)
Udin : “yeuh cai tea nyiii (ngasongkeun)”
Icih : “ah hayang cai kopi Icih mah kang (api-api deui padahal hayang hitut deui)”
Udin : “Ok aya tenang nyii (deregdeg ka dapur)”
Icih : “duuut..preeet aaah aya ku nikmat”
Udin : “yeuh cai kopi teh nyii…tah ayeuna tutup panon bisa dibukaa 1..2..3 (muka tutup panon Icih)”
Icih : “waaaaw ari ieu imah saha kang ??” (luak lieuk tuluy ngalieuk katukang ari breh teh katempo aya mitohana di tukangeun keur nutupan irung)

Icih tuluy nanya keur nutupan ka era
Icih : “aeeeh geuning aya abah sareng ema, tos lami abaaaah…emaaa?? (sasalaman)”
Abah : “aaah teu lilaa basa maneh hitut nu mimiti teageee abah jeung ema geus aya didieu (baeud)”

Pangalaman kuring naek bus kota

Harita kuring naek ti leuwipanjang rek ka dago….kabeneran bus kota eta ngadadak pinuh pisan jadi langsung indit….tapi untungna kuring mah bisa diuk da naekna di terminal..

Pas bus kota rek indit pisan..ngadadak eureun deui sabab aya panumpang awewe megat…..langsung weh naek.

Kabeneran pisan eta awewe nangtungna gigireun kuring pisan…jaba geulis deuih.

Nya puguh weh atuh kuring teu tega ningali awewe sakitu geulisna nangtung di jero bus kota bari jeung jauh keneh..jaba pasedek sedek deuih.

Nya kuring sebagai lalaki sajati kudu langsung bertindak atuh.

“”Neng mangga calik”" ceuk kuring ka eta awewe

“”Ah wios aa abdi mah tatih wae”" tembalna bari rada imut.

“”Sok weh wios bade calik mah” ceuk kuring deui bari rada gumasep saeutik

“”Ari abdi calik di mana aa?? apan tos pinuh”" tembalna deui bari imut angger..malah lewih anteb ayeuna mah.

“Kersa teu upami di lahun ku aa?? Ceuk kuring deui ngawani wani sorangan.

Eta awewe sakeudeung ngahuleng..siga bingung bari melong ka kuring.

“”Kersa kitu aa ngalahun abdi??. Tembalna bari semu nu era.

Nya puguh weh atuh…kuring harita asa ka bentar gelap keur halodo…karagragan menyan hideung…ka gunturan aliagrem..pas ngedenge eta awewe ngomong kitu.

“”Nya..nya kersa atuh” ceuk kuring
harita bari ngegelan kerah baju
sorangan

Eta awewe jol gek weh di lahunan kuring…nya puguh weh atuh kuring jol asa poek titingalian.

“”Kawit ti mana neng?? Kuring mimita nanya…najan bari ngadegdeg oge.

“”Ari kawit mah ti sayati aa” tembalna bari nyingray keun buukna…kena pisan ka biwir urang.

“”Ooh” kuring ngan ukur bisa ngajawab kitu..da sidik grogi atuh parawargi.

Harita kuring ngawani wani diri nanya deui eta ka awewe.

“”Neng damel di salon nya??

“”Eeh naha si aa terang”" tembalna bari semu kaget.

“”Ieu weh pedah rambutna meni sae”" ceuk kuring bari rada ngusapan kana buukna.

“”Aa damelna di bengkel nya??.. ceuk eta awewe malik nanya ka kuring

Ah harita kuring rada ngabohong.

“”Alah naha nya meni leres tiasa nebak”" ceuk kuring bari rada gumasep.

“”Eta weh aa pedah tatadi dongkrakna cengkat wae ngangkat kana bujur urang”" ceuk eta awewe bari…bek harita nyiku ka kuring.

Harita kuring bakat ku era jaba nyeri deuih di siku..jol hos wae kuring kapiuhan teu inget di bumi alam.

POHOAN
” Umur geus kapala lima mah jadi loba pohoan, Ding! ” Kuring muka obrolan ka mang Ateng.
” Memangna pohoan kumaha kitu ? ” tembal Mang Ateng, bari nyuruput teh tubruk haneut.
” Heueuh sabulan ieu geus tilu kali dewek di tilang ku polantas.”
Kuring ngayakinkeun.
” Contona ? ” Tanya mang Ateng.
” Tilu poe katukang, waktu indit ka kantor, poho teu mawa STNK, di tilang di parapatan Surapati. Mangkukna, SIM jeung STNK dibawa, helm teu dipake, ditilang di jalan cikutera. Kamari, SIM, STNK, Helm, tiluanana dibawa, sirah dewek tinggaleun di imah. Bingung dewek mah,kudu kumaha ngubaranana ! “

Aya nini jeung aki keur pasea :
Aki,” geus aing mah rek indit, teu betah di imah oge,, bawell,,
Nini ” ari ieu baju teu di bawa
Aki, ” bikeun we ka batur
Nini ” ari itu sawah jeung kebon
Aki ” bikeun ka anak incu
Nini ” ari ieu mobil jeung motor
Aki ” jual we kabeh
Nini ” ari ieu simbut ka memet
Aki ” bikeun k batuuurr
Bari ngajorowok kitu na teh,, si nini oge aral teu antaparah “porosot ” si nini morosot keun samping na bari ngomong :: Nini :: ari ieu ka saha keun
Aki ” bae ah boboga an maneh mah geus peot,, lenyed “” bikeun we kanu maca statuss!! Werrrrrrrr


TAGS kata lucu bahasa sunda gokil banget terbaru


-

Follow Me